مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ۳۰ درصد از موارد سرطان در ایران ناشی از عادات بد غذایی است، گفت: ۱۹ درصد سرطان ها که سرطان گوارشی هستند به علت تغذیه ناسالم به وجود می‌آیند و این عامل، موجب ۳۱ درصد بیماری های قلبی و …

نوشته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خبر داد:کاهش ۵۰ درصدی میزان نمک در نان/ مصرف اندک میوه و سبزی از عوامل ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی است اولین بار در خبرگزاری سلامت پدیدار شد.

]]>

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: